Има и още един вариант за маслени магистрали - т.н. херметик - анаеробен уплътнител. Маслото си го отмива там ,където не е изсъхнал и няма опасност да запуши нещо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отстраняване на теча от термостатичния клапан на масления филтър на 2,4 JTD 136 кс
Collapse
X
-
Преработих темата след като смених уплътнението с ново гумено от маслен филтър, стана идеално, ще ви покажа снимки на силиконовата гарнитура, която направих първо,след като я свалих няма никакви остатъци от силикон, които да влязат при маслото.
Спор няма този начин е твърде ненадежден и непрепоръчителен.
Преди малко запалих двигателя- резултатите са перфектни.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеДай да видим снимките...
...че и аз съм със същия теч.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеКъде са снимките, колега...?Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Дали и аз нямам същия проблем?При мен след смяната на маслото когато колата е паркирана на тротоар и наклонена на дясно тогава под масления филтър намирам капка колкото грахово зърно.В началото си мислех че можеби е изтекло при махането на стария маслен филтър и там защото е нещо като ваничка и затова капе,но нещо започвам да се замислям?
Comment
-
Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщениеВаничка го казах образно,просто се събира масло там след смяната на филтъраНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment